+36 70 701 6518
Menü
Üzleti reggeli

ÜZLETI REGGELI


HOGYAN ZAJLIK AZ ÜZLETI REGGELI?
Az üzleti reggeli minden második héten kerül megrendezésre a debreceni Symphonia Étteremben. Az étterem a Lion’s Office területén helyezkedik el központi, kellemes környezetben, nagy parkolóval, ahol a legtöbbször könnyedén találsz parkolóhelyet, ha autóval érkezel.


AZ ÉRKEZÉS
Az étterembe befáradva én fogadlak majd téged, és egy könnyed bemutatkozáson keresztül bemutatlak a már megérkezett vállalkozótársaknak, akik között biztosan lesz olyan személy akit már korábbról is ismersz.


SVÉDASZTALOS REGGELI
Az üzleti reggeli egy svédasztalos reggelivel kezdődik, ahol kedvedre válogathatsz a finomabbnál finomabb ételek és italok között. A válogatás közben kötetlen hangulatban beszélgethetsz más vállalkozások cégvezetőivel kisebb vagy nagyobb csoportokban, vagy akár négyszemközt is, ha azt komfortosabbnak érzed.


AZ ÜZLETI RÉSZ
A reggeli elfogyasztását követően mindannyian átfáradunk az étterem különtermébe, ahol megkezdődik az üzleti reggeli zártkörű megbeszélése a résztvevők között. A megbeszélés egy kötött program szerint történik, amelyről hírlevélben értesülnek a tagok a reggelit megelőzően. 


MEGHALLGATUNK EGY PREZENTÁCIÓT
Minden üzleti reggelin meghallgatunk egy vállalkozót a csoportunkból, aki egy szakmai prezentációban bemutatja a vállalkozását, vagy annak egy kiemelt szegmensét, és ismerteti a jövőre vonatkozó terveit. Ezekből a prezentációkból mindannyian sokat tanulhatunk a vállalkozás tevékenységi körétől függetlenül. Gyakran hívok meg az üzleti reggelire előadni a vállalkozás fejlesztés különböző területein kiváló szakembereket is, akik olyan tudást adnak át, mely a Te vállalkozásod számára is hasznosak lehetnek! Hiszen mindannyian ugyanazokkal a problémákkal  küzdünk: időhiánnyal, munkaerőhiánnyal, és az állandó túlhajszoltsággal...


BEMUTATKOZÁSOK
A prezentációt követően, a reggelin résztvevő vállalkozók bemutatkoznak egymásnak, amikor is mindenki elmondja, hogy mivel foglalkozik. A bemutatkozásodnak rövidnek és lényegre törőnek kell lennie, de nyugodj meg, ebben is segítek Neked és mankót adok a bemutatkozásodhoz. Mindenképpen fontos  megosztanod azt velünk, hogy most éppen kikhez keresel kapcsolatokat, hiszen azért vagyunk itt, hogy a céljaink elérésében segítsünk egymásnak. Ha szereztél már úgy üzletet, hogy az ügyfeleid vagy barátaid ajánlottak tovább, akkor ismerős lehet ez a helyzet számodra. Az üzleti reggeliken is ez történik, csak itt tudatosan építjük a kapcsolatainkat. Az üzleti reggelin való részvétellel nem kell a titkárnők és portások hadával megküzdened, itt egyenes út vezet a cégvezetőkhöz és a döntéshozókhoz. Bizalmi alapon ajánljuk egymást, így egészen más üzleti pozícióból kezdődik a tárgyalás és siker is sokkal biztosabb. Akkor, amikor a cégvezetők többsége bizalmatlan az új szolgáltatásokkal, új partnerekkel kapcsolatban, az üzleti ajánlások értéke felbecsülhetetlen!


Ez egy óriási lehetőség számodra és előny a versenytársaiddal szemben!A LEGÉRTÉKESEBB RÉSZ: A REGELI UTÁNI BESZÉLGETÉSEK
Az üzleti reggeli időtartama kb. 2 -2,5 óra, de természetesen ezután még kötetlen beszélgetés formájában számos újabb üzletről, lehetőségről beszélgethetsz a vállalkozótársaiddal. Sőt ajánlom is, hogy ne siess el, hanem beszélgess. Tudom, először úgy tűnik, hogy ez még plusz időt vesz igénybe Tőled, amiből egyébként is kevés van, de tapasztalataink szerint hosszútávon a rendszeres részvétellel valójában időt nyersz! Hiszen bemutathatod a céged egy új, üzleti támogató közegben, ahol a hozzád hasonló vállalkozók is támogatni tudnak a szakmai tudásukkal, véleményekkel és referenciáikkal.
Hasonló gondolkodású és ugyanezekkel a problémákkal küzdő vállalkozókkal találkozhatsz, akiktől inspirációt kaphatsz és gyors megoldást a problémáidra!


Ha  Te is  debreceni vagy környékbeli vállalkozó vagy és megoldást keresel egy-egy feladatra, akkor itt a helyed közöttünk! Nálunk az üzlet és a kellemes társaság kéz a kézben jár!