+36 70 701 6518
Menü
Blog

Hogyan építsd ki a bizalmat az üzletben?

2017. augusztus 28
5033
Hogyan építsd ki a bizalmat az üzletben?

Bizalom nélkül nincs üzlet – tartja a mondás. És mennyire igaza van! A bizalom ugyanis nemcsak a társas kapcsolatokban fontos, hanem az üzleti szférában is. Ha önként függő helyzetbe hozzuk magunkat, akkor komoly bajba is kerülhetünk, ami rossz hatással lehet vállalkozásunkra is.

 

Hogyan nyerjen bizalmat a céged?


A bizalom minden megállapodás alapja. Így csak a személyesen ismert partnerekben tudunk igazán megbízni. A növekvő versenyhelyzet miatt a konkurencia is egyre erősebb a gazdasági élet minden területén. Ezért különösen át kell gondolnunk, hogy vállalkozóként milyen beszerzőkkel, partnerekkel és adott esetben ügyfelekkel dolgozunk. A vásárlók és a partnerek részéről is fontos a megfelelő bizalom. Ennek érdekében építsd fel a márkád, hogy bizalmat sugározzon, így maradandó benyomást tudsz hagyni a vevő fejében.

 

Hogyan segít az üzleti reggeli a bizalom kiépítésében?


Nagyon egyszerűen!  A kéthetente tartott reggelik kiváló lehetőséget teremtenek, hogy az üzleti élet széles skáláján mozgó vállalkozókat ismerhess meg, alakíts ki személyes kapcsolatokat és közben még jól is érezd magad! Ez nem fölösleges időpocsékolás, hiszen nálunk olyan közösséghez tartozhatsz, ahol könnyebben találhatsz segítséget is. Gondolj csak bele: az üzleti problémáidat reggelizés közben vitathatod meg a konkurencia tudta nélkül! Az állandó tagok mellett ráadásul folyamatosan új résztvevők is jelen vannak minden alkalommal. Mi segítünk, hogyan képviseld magad az online és az offline világban, kell-e személyes márka, szükséges-e névjegykártya, mennyire fontos a megjelenés.
A reggeli után pedig maradj és ülj le beszélgetni a résztvevőkkel! A kockázatos befektetések és a megromlott üzleti kapcsolatok elkerülésére itt a megoldás. Építsd saját vállalkozói képességeidet! Megéri, ugye?

 

Új cégeket és üzletágakat is indíthatsz


Ez jó neked, jó a cégednek és jó a pénztárcádnak is! Ne feledd, a bizalom növeli a hatékonyságot is! A közvetlen kapcsolatok mellett ráadásul közvetett kapcsolatokra is szert tehetsz, hiszen egy ismerős bátrabban ajánlja ismerősét neked. Rámutatunk arra is, hogyan találd meg a neked megfelelő partnert!

 

 

A jó hangulat garantált


Az üzleti reggeliken garantáltan nem fogod feszéjezve érezni magad! A közvetlen, jó hangulatú időtöltés alatt pedig szinte észrevehetetlenül alakíthatod ki a kapcsolataidat. Az üzleti reggeli lényege a jó hangulat, a bizalom és az üzlet: ugye jól hangzik?