+36 70 701 6518
Menü
Blog

Gyakran ismételt kérdések az üzleti reggelivel kapcsolatban

2017. augusztus 24
5138
Gyakran ismételt kérdések az üzleti reggelivel kapcsolatban

A kéthetente csütörtökönként tartott üzleti reggeli nagyszerű lehetőség, hiszen számodra új cégeket ismerhetsz meg, új üzletágakat indíthatsz. Fontos üzleti kapcsolatokra tehetsz szert, illetve számos üzleti problémára is megoldást találhatsz. A jó hangulat, az üzlet és a bizalom itt kéz a kézben jár! Nálunk egy olyan közösséghez tartozhatsz, ahol könnyebben találhatsz segítséget a vállalkozásodban felvetődött problémáiddal kapcsolatban is. Nézzük, mik azok az általános kérdések, amik mindenkiben felmerülhetnek az üzleti reggelivel összefüggésben.

 

Mindig ugyanazok vannak jelen a reggelin? Nem válik unalmassá egy idő után?


A három éves tapasztalat alapján azt állíthatjuk, hogy soha nem volt még két egyforma reggeli és sohasem unatkoztak a résztvevők. Sőt, azon kellene igazán sokat dolgozni, hogy két teljesen egyforma találkozó legyen! Olyan reggeli még soha nem volt, hogy mindig ugyanazok a vállalkozók legyenek jelen.

Az üzleti reggelin kétféle státuszban lévő vállalkozókkal találkozhatsz. Egyrészt részt vesznek azok a cégvezetők, akik a csoport tagjai. Ők azok, akik valóban minden reggelin jelen vannak és kéthetente rendszeresen találkozhatsz velük.
Másrészt a reggelin az állandó résztvevők mellett vannak vendégek is, akik először vagy másodszor vannak jelen, épp úgy, mint Te.

Azt se feledd, hogy minden vállalkozó a kapcsolatrendszerével van jelen. Így lehetséges az, hogy ha 15 vállalkozó van jelen és 100 név van a telefonjában, akkor az számodra 1515 új kapcsolat lehetőségét jelenti. Ugye jól hangzik?

 

Nekem nincs erre időm! Az egész délelőttöm oda van..


Korántsem  arról van szó, hogy feleslegesen raboljuk egymás idejét! Tisztában vagyunk azzal, hogy  manapság az idő a legnagyobb kincsünk és sokunknak, pláne a vállalkozóknak  ebből van a legkevesebb.

Az üzleti reggeli egy vezetett program, meghatározott időkeretek között.  A legtöbb vállalkozó számára ugyanis fontos a tervezhetőség, ezért tartjuk az üzleti reggeliket mindig ugyanabban az időben.

Az már a Te döntésed, hogy ezután el kell-e sietned vagy leülsz beszélgetni más vállalkozókkal. Jó eséllyel előfordulhat, hogy találkozol egy olyan ismerőssel, akit régről ismersz már és most jó újra néhány gondolatot megosztani egymással. De az is lehetséges, hogy itt találkozol először olyan cégvezetőkkel, akikkel érdemes leülnöd beszélgetni, telefonszámot cserélni vagy egy későbbi találkozóra időpontot egyeztetni, mert nagyszerű üzletek, együttműködések születhetnek  belőle.

Ezért ha részt veszel egy üzleti reggelin, az nem elvesztegetett idő és haszontalan időtöltés, hanem a munkád egy nagyon fontos része! Nálunk a munka fesztelen időtöltéssel párosul, ezért is éri meg rendszeresen hozzánk járni és közénk tartozni!

 

Nem tudok mások előtt beszélni, szerepelni


Szerepelni nem is kell, sőt! A vállalkozásaink a legtöbbünk számára szerelem, elhivatottság. Biztosak vagyunk benne, hogy órákat tudsz róla Te is beszélni!

Tapasztalataink szerint inkább az okoz gondot, hogyan foglaljuk össze a lényeget röviden és frappánsan. De emiatt sem kell aggódnod, mert mankót adunk a bemutatkozásodhoz. Összesen 4 rövid kérdést kell megválaszolnod a lehető legegyszerűbben, röviden és tömören megfogalmazva.

Gondolj arra, amikor összefutsz az utcán egy régi kamaszkori osztálytársaddal, és megkérdezi, mit csinálsz mostanában; hogyan válaszolnál neki 2-3 mondatban. A bemutatásod lényege az, hogy felkeltsd a jelenlévők érdeklődését.

Reméljük, hamarosan a kéthetente csütörtökönként tartott üzleti reggelik már a Te naptáradban is úgy szerepelnek majd, mint a hét legfontosabb találkozója!