+36 70 701 6518
Menü
Blog

LAGUNALUX FÜRDŐSZOBASZALON-28 éve a legmotiváltabb szereplő a debreceni fürdőszoba-építőipari piacon

2019. július 05
4847
LAGUNALUX FÜRDŐSZOBASZALON-28 éve a legmotiváltabb szereplő a debreceni fürdőszoba-építőipari piacon

 

 

Mi lehet a titka?!  Kató Endrét, a Lagunalux Fürdőszobaszalon ügyvezetőjét kérdeztük:

Mi a Lagunalux Fürdőszobaszalon sikerének titka?

Hogyan állja meg a helyét a nagy multi cégekkel való versenyben?

Miben segítik munkáját a FAIR Üzleti reggeli vállalkozói csoport ülései?

Honnan tájékozódik a vállalkozása életét érintő legfontosabb kérdésekről?

 

Ügyvezetőként elég változatosak lehetnek a napjaid, hiszen nemcsak hogy átvetted a több, mint 20 éves családi vállalkozás vezetését, de még mindig aktívan részt veszel az értékesítésben is. De mégis mekkora fürdőszobaszalonról beszélünk?!

- A debreceni fürdőszobaszalonunk, ami egyben egy bemutatóterem is több, mint 600 négyzetméteren terül el, ahol mindent megtalálhattok: hideg-meleg burkolatokat, csaptelepeket, zuhanykabinokat, jakuzzi kádakat, rengeteg féle színű-méretű csempét, fürdőszobabútorokat és stb. Igyekszünk minél szélesebb körben kielégíteni a vásárlók igényeit-ezért is rendelkezünk a bemutatóterem mellett egy 250 m2 méteres raktárral is-sőt, nagykereskedelmi ágazatot is vezetünk, de erről talán majd később beszéljünk.

 

 

Ismerkedj meg kínálatunkkal a folyamatosan frissülő facebook oldalunkon! 

 

A mai piaci helyzetben rengeteg a konkurenciátok, elég a Praktikerre, a Möbelixre, és társaira gondolni. Ti hogy boldogultok ebben a folyamatosan változó, és kihívásokkal teli környezetben?

- A 21 éves szakértelmet, a vevőkhöz való totális, és teljes hűséget, odafigyelést a fent említett „üzlet óriások” nem tudják lemásolni, ezt bizonyítja a tavalyi abszolút sikeres 260 millió forintos nettó összbevételünk is. Mindezt csak a fizikai üzletünk eladásai tették elérhetővé-mivel a webes értékesítésben MÁR CSAK ÁTMENETILEG nem vagyunk érdekeltek.

 

Mit gondolsz, ti mit profitáltok a FAIR Üzleti reggeli vállalkozói csoportosulásának üléseiből? Segít az üléseken való részt vételetek, hogy könnyedebben vehessétek az üzleti élet akadályait?

- A másfél éves tagságom alatt számos segítséget kaptam, volt, ami az üzlet életét és volt, ami személyes háztartásomat érintette.  A legnagyobb segítséget a GDPR szabályozás témakörében tartott előadások adták az utóbbi időben Tóth László – és Dr. Bodó Gergely előadásában, hiszen -a vállalkozói- közösségünk üzleteit anyagilag súlyosan érintő kérdéskörök megbeszéléséről volt bennük szó. De akár arról is beszélhetünk, hogy egy minőségi és a háztartásunk minden igényét kielégítő klíma is egy Fair Üzleti partnertől-Marosi Tibor (Word Klíma) üzletéből származik. 

 

Tudjuk, hogy egy saját vállalkozás vezetése nem napi 8 óra-hanem lényegében egy felkeléstől-lefekvésig tartó folyamat. Te hogyan tájékozódsz a vállalkozásodat érintő legfontosabb történésekről?! 

- Valóban nehéz egyensúlyban tartani a magánéletet-a családi történéseket a sokszor a szalont érintő több tízmilliós döntések meghozatalával. Igyekszem magam kiművelni az alaposan megrostált internetes hírportálok anyagaiból, de ebben segít az üzleti reggeli ülései is-hiszen vállalkozói közösségünkben szakképzett könyvelő, jogász, adótanácsadó, marketinges, nyomdai elkészítő, - a teljesség igénye nélkül található, akiktől azonnali, és önzetlen segítséget kaphatok felmerülő kérdéseimre-a LEGAKTUÁLISABB TÉMÁKAT ILLETŐEN (is).
Debrecenben és környékén egy ilyen üzleti „Nem Trollkodó” kapcsolati szervezet pedig igenis egyedülálló, amire büszkének kell lennünk, és közösen tovább kell fejlesztenünk azt!

 

Gyere és vegyél részt vendégként a FAIR Üzleti reggelin! Két hetente ez a pár óra igazán megér egy kis kikapcsolódást-hidd el nem lesz csalódás!  Legyél a vendégünk! Kattints ide!


címkék: